«

»

ФОНДАЦИЯТА ОТНОВО В СИАТЪЛ – 26 Септември 2014

imageГРУПАТА НА ГРУПИТЕ ОТНОВО В СИАТЪЛ !

Българският културен център в Сиатъл има удоволствието за втора поредна година да представи на местна сцена концерт на „Фондацията“ в състав:

Кирил Маричков – “Щурците”

Иван Лечев – “ФСБ”

Дони – Дони и Момчил

Славчо Николов – “БТР”

Венко Поромански – “Те”

И тази година великите български рок-легенди ще зарадват нашата публика със стари и нови хитове. Ще имате възможност да чуете както добре познати и любими песни, така и нови уникални изпълнения подготвени специално за сиатълската публика. Не пропускайте да изпеете любимите си песни заедно с техните създатели и да се порадвате на репертоара на групи и изпълнители като „Щурците“, „ФСБ“, „БТР“, Дони и Момчил, Георги Минчев и други.

Заповядайте и на специалното събиране след концерта, където ще можете да се запознаете лично с музикантите, да получите автограф, да се снимате и да се чукнете за здраве.

26 септември, 2014 – от 20:00 ч.

Celebration Hall, 5801 Sand Point Way Ne, Seattle, WA 98105

Вратите отварят в 19.30 ч.

Билети и покана за афтерпарти можете да закупите тук:

Повече информация на: http://www.bgguide.com/

За допълнителни въпроси или ако желаете да помогнете с организацията, пишете на bchcs@seattle-bg.org, daniella_ganeva@hotmail.comили просто ни потърсете във ФБ: https://www.facebook.com/BCHCSeattle

Концертът се осъществява благодарение на Български културен център в Сиaтъл и със специалното съдействие на БИЛЛА БГ – Най-лесният и бърз начин да зарадваш близък човек в България!

 
Sponsor

Permanent link to this article: http://seattle-bg.org/archives/2404